Nieuws$type=two$count=10$comment=0$author=0$p=1$show=/p/nieuws.html

$type=three$h=250$c=9$comment=0$author=hide$p=1$show=/p/instituut.html

Blog : wat Premium Huidverzorging betekentOp 1 oktober 2020 werd ik 54 en net op dat moment lanceerde Shiseido de nieuwe premium lijn FSLX de Legendary Collection : een juweel van een crème en een stralende serum.

Soms moet je durven, en investeren in een mooie toekomst. 


En genieten van de dingen die nog wel mogen. 


Deze heerlijke creme reserveerde ik voor mezelf om thuis te gebruiken.  
Thuis heb ik het doosje eerst nog een week toe gelaten, ik wou er nog even naar kijken. 
En eerlijk ik durfde het doosje niet te openen, het was te mooi, het was ingepakt als iets heel waardevol. 

Na een paar dagen dacht ik ; laat ik mij eens extra verwennen in deze moeilijke tijd.  Ik wou ontdekken wat huidverzorging met de allerbeste ingrediënten nog kon betekenen voor mijn huid.  
Dus ik trakteer mezelf ook op de serum.  Ik had nu het volledige gamma van de FSLX de Legendary Collection. 

De Serum Ultimate Luminance FSLX en 

De Crème Ultimate Renewing FSLX 


Op een gegeven moment, precies een week later zei ik start tegen mezelf. 

Soms moet je tijd nemen voor een fris begin. 


Want het meest kostbare voor mij is mijn huid. 
Deze 2 luxe producten hebben de kracht om mijn huid jong te laten blijven uitzien 

Want ik wil oud worden en jong voelen. 


Dit luxueus cadeau voor mezelf gaat mijn huid vernieuwen en de conditie ervan verbeteren. 

Het gaat in alle 3 de huidlagen de cellen vullen met hernieuwbare energie en alle 12 tekenen van veroudering tegengaan. De 12 tekenen van veroudering zijn :  
-droge huid
-lage barrièrefunctie
-ruwheid 
-oxidatie
-ongelijkmatige teint
-donkere vlekken
-verlies van elasticiteit 
-rimpels
-verlies van stevigheid
-huidverslapping 
-verlies van veerkracht 
-slechte micro circulatie 

De serum heeft een unieke structuur.  Het geeft een ongelofelijke stralende tint.  Druppel per druppel wordt mijn huid beter. 

Deze serum belooft mij dat iedere huidcel verjongd wordt, door alle huidlagen heen. 


De texture van de crème is fluweelachtig en zijdezacht.  Eerst warm ik een beetje product op in mijn handen.  Ik ruik en de geur is verslavend ; ik houd van de Sakura geur.
Het voelt alsof het versmelt met mijn huid ; alsof ik een zijdemasker op mijn huid aanbreng. Ik zie meer helderheid.  Alsof ik, iedere dag dat ik het langer gebruik ; een meer onderhuidse versteviging aan het opbouwen ben. 

De crème is een luxe texture die de huid zorgvuldig voedt. 


De ingrediënten van de FSLX Legendary Collection :
Zeldzaam Japanse planten en kruiden hebben een anti-oxidatie werking en geven een unieke geurbeleving : Hamanasu Roos, Sakura Kersenbloesem, Japanse Roos-Camelia, Bamboe, Wisteria Blauwe Regen, Ume Abrikoos-Roos.  
Japans Enmei Kruid en Groene Zijde uit de ongerepte natuur worden door de kennis van Shiseido verwerkt om de vitaliteit in alle huidlagen te verhogen. 

Dit is gewoon een luxueus cadeau voor mezelf waar ik blij van wordt.  Een Japans product met de kracht van de natuur die gebruikt wordt om huid regeneratie te helpen.  Het is een schoonheidsritueel iedere morgen en avond wat voelt als een kostbare energie.
Mijn huid werd egaler van kleur en ik voel na 2 weken al een stevigere huid.  Het is een plezier om te gebruiken en het geeft een aangenaam gevoel”

De Serum en de crème van de gamma FSLX The Legendary Collection geeft U een complete, verrijkende huidverzorging ervaring op de meest luxueuze manier.  Ervaar het zelf en uw huid zal nooit meer hetzelfde zijn. 


Ik ben fan van iedere millimeter product, wat de prijs er ook van geweest mag zijn.”


$type=two$count=10$h=250$comment=0$author=0$p=1$show=/p/shop.html

$type=two$count=10$h=250$comment=0$author=0$p=1$show=/p/behandelingen.html

$type=one$count=10$comment=0$author=0$p=1$show=/p/acties.html

$type=one$count=10$comment=0$author=0$p=1$show=/p/beauty.html

Naam

actie,27,beauty,178,behandelingen,31,nieuws,15,nieuwsbrief,36,shop,65,
ltr
item
Beautyblogger Lieve Driesen: Blog : wat Premium Huidverzorging betekent
Blog : wat Premium Huidverzorging betekent
https://lh6.googleusercontent.com/as31WQDBnCph0tNQIxCW2NNWf_3VKZ-PBNE_76EFtFPDBimtRkq3bLzAC0fEb6Y
https://lh6.googleusercontent.com/as31WQDBnCph0tNQIxCW2NNWf_3VKZ-PBNE_76EFtFPDBimtRkq3bLzAC0fEb6Y=s72-c
Beautyblogger Lieve Driesen
https://www.beautyblogger.be/2020/10/blog-wat-premium-huidverzorging-betekent.html
https://www.beautyblogger.be/
https://www.beautyblogger.be/
https://www.beautyblogger.be/2020/10/blog-wat-premium-huidverzorging-betekent.html
true
5862921613455527651
UTF-8
Alles geladen Geen zoekresultaten BEKIJK ALLES Ontdek meer Antwoord Cancel antwoord Delete door Home BLZ BERICHTEN Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN LABEL ARCHIEF ZOEKEN ALLE BERICHTEN Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy