Nieuws$type=two$count=10$comment=0$author=0$p=1$show=/p/nieuws.html

$type=three$h=250$c=9$comment=0$author=hide$p=1$show=/p/instituut.html

Blog : Naturel Make-Up stap voor stap



Als allerlaatste stap een dun laagje lipgloss want kerst vieren we dit jaar in ons eigen gezinnetje thuis. Zonder mondmasker, maar wel ons uiterste best doen voor de gezelligheid. Met een stralende Make-Up is dit niet moeilijk. 

1 Syncro Skin Soft Blurring Primer 

Start met de Primer over de dagcrème om de poriën minder te laten opvallen, om oneffenheden weg te werken en om glimmen te voorkomen. 
Een goede ondergrond is belangrijk voor een stralend resultaat. 

2 Syncro Skin Self Refreshing Concealer 

De concealer mag je gebruiken voor het verdoezelen van donkere kringen rond de ogen.  Het licht de oogcontour op en dat laat je er jonger uitzien. De gel stick geeft een natuurlijker effect, maar ik kies voor meer en neem de vloeibare concealer voor een volledige dekking.  De juiste kleur vinden is niet moeilijk uit de collectie van 8 te kiezen. 


3 Syncro Skin Self Refreshing Foundation

Syncro Skin wil zeggen dat de foundation zich voortdurend aanpast aan de kleur van mijn huid.  Het is een heel natuurlijk uitzicht, de foundation smelt samen met de huid en beschermt tegen hitte, vocht, olie en beweging.  Deze foundation blijft een ganse dag plus nacht zitten en geeft een continue verfrissing. 


4 Syncro Skin Invisible Los Poeder

Een vederlichte ultra fijne fixeer poeder die met de huid synchroniseert en ervoor zorgt dat de make-up perfect blijft zitten en een fluwelig uitzicht geeft. 
Bestaat in Radiant en Mat ; ik kies mat voor mijn naturel make-up. 


5 Brow Ink Trio 

De Brow Ink Trio gebruik ik om de wenkbrauwen meer vorm te geven.  Brow Ink Trio is poeder, kammetje en liner.  Start met de poeder en werk af met de liner.
Dit poeder gebruik ik ook op mijn bewegende ooglid, als oogschaduw : met de kleur 03 en 04 gaat dit perfect. En in Shiseido make-up mag alles voor alles gebruikt worden. 



6 Micro Liner Ink 

Deze ultra fijne eyeliner is heel gemakkelijk om als dun lijntje onder of boven de ogen te tekenen.  De liner loopt nooit uit en blijft dag en nacht zitten.  Bestaat in blauw, bruin, zwart en mijn favoriet de paarse tint.  De Micro Liner gebruik ik alleen onder de ogen, maar je mag het ook als eyeliner op het bewegend ooglid aanbrengen. Het bestaat ook in wit voor een speciaal effect in de make-up. 


7 Controlled Chaos Mascara Ink 

Bij mijn rode jurk kies ik voor de zwarte mascara met volume, en ik gebruik het alleen op de bovenste wimpers.  De blauwe, paarse of groene mascara vind ik ook prettig bij een andere kleur jurk. 


8 Lip Liner Ink Duo : Primer en Omlijnen 

Voor een betere houdbaarheid neem ik eerst de verzorgende Primer, dan de Liner en ik kleur mijn lippen er helemaal mee in.  Je kan ook alleen de contour tekenen. Dit zo doen geeft mij een houdbaarheid van 8 u kleur op mijn lippen.  Voor de kerstdagen kies ik True Rood uit de collectie van 12 kleuren. 



9 Shimmer Gel Gloss 

Een gloss die werkt als een lippen balsem en toch heel goed blijft zitten.  Rood in gloss omdat het iets meer shimmer geeft en minder kleur.  Deze gloss geeft een kristalheldere finish. 


Make-Up met de juiste kleur en de juiste producten van goede kwaliteit is helemaal niet moeilijk. En de eerste aankoop is misschien een beetje meer, maar je komt er ook veel langer mee toe.  Omdat de pigmenten zo fijn en dun zijn gebruik je er minder product van.  Shiseido Make-Up is ook een bijna onzichtbaar laagje.  
Welk verschil zit er dan in prijs ? 
Maak ieder moment van dit jaar nog mooi. 
Zalige kerstdagen. 

Lieve3.0 
Shiseido Ginza Tokyo 

$type=two$count=10$h=250$comment=0$author=0$p=1$show=/p/shop.html

$type=two$count=10$h=250$comment=0$author=0$p=1$show=/p/behandelingen.html

$type=one$count=10$comment=0$author=0$p=1$show=/p/acties.html

$type=one$count=10$comment=0$author=0$p=1$show=/p/beauty.html

Naam

actie,26,beauty,178,behandelingen,31,nieuws,14,nieuwsbrief,35,shop,65,
ltr
item
Beautyblogger Lieve Driesen: Blog : Naturel Make-Up stap voor stap
Blog : Naturel Make-Up stap voor stap
https://lh5.googleusercontent.com/pCY9yLbdlh2rRwSIQZgRfWKcX_xf4wJo8LHlqJIBmWUlov1roRtxKwg_k6vYaGc
https://lh5.googleusercontent.com/pCY9yLbdlh2rRwSIQZgRfWKcX_xf4wJo8LHlqJIBmWUlov1roRtxKwg_k6vYaGc=s72-c
Beautyblogger Lieve Driesen
https://www.beautyblogger.be/2020/12/blog-naturel-make-up-stap-voor-stap.html
https://www.beautyblogger.be/
https://www.beautyblogger.be/
https://www.beautyblogger.be/2020/12/blog-naturel-make-up-stap-voor-stap.html
true
5862921613455527651
UTF-8
Alles geladen Geen zoekresultaten BEKIJK ALLES Ontdek meer Antwoord Cancel antwoord Delete door Home BLZ BERICHTEN Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN LABEL ARCHIEF ZOEKEN ALLE BERICHTEN Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy