Nieuws$type=two$count=10$comment=0$author=0$p=1$show=/p/nieuws.html

$type=three$h=250$c=9$comment=0$author=hide$p=1$show=/p/instituut.html

Make-up in de zomer



Skinminimalism is de belangrijkste trend voor de zomer.  De huid ziet er gezond en natuurlijk uit.  Ogenschijnlijk zonder veel make-up.  Maar je hebt er wel hard voor gewerkt.  

De basis is een goede huidverzorging met enzymatische natuurlijke producten die je het hele jaar door al elke dag trouw hebt gebruikt.  In de zomer hechten we het meeste belang aan de dagverzorging ; een goede zonbescherming.  Waterproof en dunne verfrissende texturen die prettig zijn in gebruik. 

Bescherm en versterk uw huid 

Urban envirement AGE defense en Ultimune 


Het belangrijkste in de zomer is de huid te beschermen tegen de zon.  
Ultimune versterkt de huid tegen alle soorten dagelijkse huidbeschadiging.  Ultimune is ons nr 1 anti-aging serum.  Ultimune verbetert de bloedcirculatie voor een gezonde bloeddoorstroming en het activeert de afweercellen voor een gezondere jonger uitziende huid.  





Een egale huid met een warme zomerse gloed zonder maskereffect 


Lancaster Gradual Self Tan Serum 

De Lancaster Gradual Tan is een Self Tan Serum voor het gelaat om de huid een natuurlijke goudbruine teint te geven.  Het Tan Activator Complex stimuleert de natuurlijke melanineproductie om de huid voor te bereiden op een snelle en langdurige bruine tint vanaf de eerste dag in de zon.  
De vloeibare lichtgewicht textuur geeft bij het aanbrengen gouden parels vrij om je huid direct te laten stralen met een frisse glow.  Dit sneldrogende serum is gemakkelijk aan te brengen en past perfect in je dagelijkse huidverzorgingsroutine.  




Syncro Skin Self Refreshing Tint 

Dit is de ideale zomer foundation Tint.  Synchro Skin wil zeggen dat de gekleurde tint zich voortdurend aanpast aan de huid.  Het geeft een heel natuurlijk uitzicht en beschermt tegen hitte, vocht, olie en beweging. Deze Tint blijft de ganse dag, plus nacht goed zitten en brengt een continue verfrissing. 


Wat make-up betreft zijn de ogen letterlijk de eyecatchers 


Controlled chaos mascara 


Micro liner ink 

Een toffe trend is een heel dun fijn lijntje eyeliner op het oog in vrolijk geel, paars of bourdeaux.  
Voor de wimpers is een mascara die opbouwend werkt met verschillende precisie.  Zelf ben ik fan van de Controlled Chaos Mascara van Shiseido. 
Zo kan je haast het effect bereiken van extensions.  


De lippen mogen deze zomer heel glossy zijn.  En ook uitbundige rouge op de wangen kan weer.  Koraalrood is daarbij de kleur.  Een kleur die trouwens ook perfect past als oogschaduw.  


Bekijk hoe u uw uitstraling kan verbeteren met wenkbrauw styling 


Wenkbrauw Lift 

Wenkbrauwen kunnen je er jonger laten uitzien na een Brow Lift.  Vraag raad aan uw schoonheidsspecialiste. 
Een nieuwe behandeling in het schoonheidssalon is Brow Lift of Brow Lamination.  De behandeling is als volgt : door het gebruik van verschillende lotions na elkaar blijven de wenkbrauwen 6 weken in de juiste richting liggen.  De huid eronder wordt eventueel een beetje bijgekleurd om een vol effect te krijgen.  En haartjes die buiten de lijn staan worden geëpileerd. 

Brow Lamination of ook Brow Lift genoemd is de laatste nieuwe trend op gebied van wenkbrauwen.  Het laat de wenkbrauwen er voller en strakker uitzien.  
De haartjes worden in een richting geplaatst.  Op die manier worden warrige haartjes getemd.  De wenkbrauwen zien er dan sprekender en gelift uit. 
Vraag raad en bespreek of Brow Lift uw uitstraling kan verbeteren.  

Geniet van een zorgeloze zomer. 


Beautyblogger.be Lieve3.0 
Shiseido Ginza Tokyo 





$type=two$count=10$h=250$comment=0$author=0$p=1$show=/p/shop.html

$type=two$count=10$h=250$comment=0$author=0$p=1$show=/p/behandelingen.html

$type=one$count=10$comment=0$author=0$p=1$show=/p/acties.html

$type=one$count=10$comment=0$author=0$p=1$show=/p/beauty.html

Naam

actie,25,beauty,176,behandelingen,31,nieuws,13,nieuwsbrief,34,shop,64,
ltr
item
Beautyblogger Lieve Driesen: Make-up in de zomer
Make-up in de zomer
https://lh3.googleusercontent.com/iK0PUG-p6ctqKAFRh6s-AMMu2KsbnuBssZwiT9edZ0XKxTLJofD_hbZGmM9IEjUsVL8
https://lh3.googleusercontent.com/iK0PUG-p6ctqKAFRh6s-AMMu2KsbnuBssZwiT9edZ0XKxTLJofD_hbZGmM9IEjUsVL8=s72-c
Beautyblogger Lieve Driesen
https://www.beautyblogger.be/2022/06/make-up-in-de-zomer.html
https://www.beautyblogger.be/
https://www.beautyblogger.be/
https://www.beautyblogger.be/2022/06/make-up-in-de-zomer.html
true
5862921613455527651
UTF-8
Alles geladen Geen zoekresultaten BEKIJK ALLES Ontdek meer Antwoord Cancel antwoord Delete door Home BLZ BERICHTEN Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN LABEL ARCHIEF ZOEKEN ALLE BERICHTEN Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy