Nieuws$type=two$count=10$comment=0$author=0$p=1$show=/p/nieuws.html

$type=three$h=250$c=9$comment=0$author=hide$p=1$show=/p/instituut.html

4 Extra oogcontour verzorging Tips

De huid onder de ogen is heel fijn en het is de plek waar het eerste de tekenen van vermoeidheid en stress te zien zijn.  Het is belangrijk om aan om deze zone geregeld wat extra aandacht te geven.  Naast het gebruik van een oogcrème kan je volgende 4 tips toepassen : 



1 Oogmasker : 

Voor mezelf plande ik deze morgen een half uurtje rust in met een Express Oog Masker van Vital Perfection Shiseido. 
Een gespecialiseerd anti-aging oogmasker dat een onmiddellijke actie biedt op het gebied van verstevigen, opspannen en verhelderen van de oogcontouren.
Specifiek voor de vermoeidheid rond de ogen, verslapping, verlies van veerkracht, donkere kringen en oogwallen. 

Gebruik het wanneer je er behoefte aan hebt.  
In deze Corona tijd zien wij dat vooral de oogzone meer gespannen is.  De oogmaskers zijn de perfecte manier om door stress veroorzaakte rimpels te bestrijden. 
Het af en toe gebruiken mag tijdens een stressvolle situaties voor iedereen ouder dan 25 jaar.  De huid is steviger en stralender na 1 applicatie.  

Anders gebruik je het in kuur 2 a 3 keer per week voor een intensief resultaat en klaar om er onmiddellijk helder, stevig, levendig en glad uit te zien. 

Vital Perfection Uplifting and Firming Express Eye Mask Shiseido. 



2 Heb je tijd doe dan een massage : 


Massage van de oogkringspier is een manier om de geest en gelaatstrekken te ontspannen.  Combineer dit met uw verzorgende oogcrème die je gebruikt bij uw dagelijkse verzorgingsroutine. 
Masseer zonder de huid uit te rekken, de zone rond de ogen in ronddraaiende bewegingen.  Werk van de binnenkant naar de buitenkant, langzaam, tot de oogcrème is ingetrokken. 


3 Gebruik Make-Up :


Make-Up met het mondmasker op is het accent op de ogen leggen.  Concealer in een kleur die overeenkomt met je foundation of een tintje lichter is als je huidskleur.  Rond de ogen mag de huid iets lichter opgemaakt worden zijn dan de rest van het gelaat.


4 Tips die gratis zijn : 


- voldoende slaap : 7 tot 9 u per nacht in een frisse kamer.  Een warme slaapkamer beschadigt het afweermechanisme van de huid.  Slapen in een frisse of koele omgeving is veel beter voor de celvernieuwing. 

-slaap op de rug en je zal minder last van wallen hebben.  Door te slapen op de zij of de buik laat toe dat het vocht ook sneller die richting uitzakt.  Als je op de rug slaapt zal het vocht zich evenredig verdelen in plaats van zich op 1 plaats te concentreren.

-stop met roken
Roken zorgt voor problemen met de bloedvaten waardoor die vlugger zichtbaar worden aan de oppervlakte van de huid.  Aangezien de huid onder de ogen dunner is dan de rest van het gelaat, gaan de bloedvaten daar veel sneller zichtbaar zijn dan op andere plekken in het gelaat.

-leg een koud compres op de ogen voor je gaat slapen?  Een washandje, nat gemaakt met koud water, goed uitwringen en op de ogen leggen bij het slapen gaan doet wonderen.  Je ziet de volgende ochtend het resultaat al.

Lieve3.0
Shiseido Skincare 


$type=two$count=10$h=250$comment=0$author=0$p=1$show=/p/shop.html

$type=two$count=10$h=250$comment=0$author=0$p=1$show=/p/behandelingen.html

$type=one$count=10$comment=0$author=0$p=1$show=/p/acties.html

$type=one$count=10$comment=0$author=0$p=1$show=/p/beauty.html

Naam

actie,26,beauty,178,behandelingen,31,nieuws,14,nieuwsbrief,35,shop,65,
ltr
item
Beautyblogger Lieve Driesen: 4 Extra oogcontour verzorging Tips
4 Extra oogcontour verzorging Tips
https://lh3.googleusercontent.com/ZArAqXZGEou-777k21IG7ZcT78hCy6-OoR-nJ7NRLSwtpMgj95uUYAdh4JXBRYnbZq0
https://lh3.googleusercontent.com/ZArAqXZGEou-777k21IG7ZcT78hCy6-OoR-nJ7NRLSwtpMgj95uUYAdh4JXBRYnbZq0=s72-c
Beautyblogger Lieve Driesen
https://www.beautyblogger.be/2021/02/4-extra-oogcontour-verzorging-tips.html
https://www.beautyblogger.be/
https://www.beautyblogger.be/
https://www.beautyblogger.be/2021/02/4-extra-oogcontour-verzorging-tips.html
true
5862921613455527651
UTF-8
Alles geladen Geen zoekresultaten BEKIJK ALLES Ontdek meer Antwoord Cancel antwoord Delete door Home BLZ BERICHTEN Bekijk alles VOOR U AANBEVOLEN LABEL ARCHIEF ZOEKEN ALLE BERICHTEN Geen zoekresultaten Terug Home Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vrij Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juli Augustus September Oktober November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Okt Nov Dec zojuist 1 minuut geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago meer dan 5 weken geleden Volgers Volg THIS CONTENT IS PREMIUM Please share to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy